Upoznajte se s našim uslugama!

Dizajn

Dizajniramo sjedeći i lounge asortiman za barove. Koristimo prirodne i trajne materijale. Prva linija naših sjedećih i lounge garnitura inspirirana je Kubom.

Materijali

Proizvodnja

Proizvodnja kompletnog asortimana nalazi se u blizini Jastrebarskoga gdje je i sjedište naše tvrtke. Tkanine za jastuke su talijanske proizvodnje.

Proizvodi

Prodaja

Za početak, sve naše proizvode možete pojedinačno razgledati u našem web shopu ili nas možete posjetiti u Jastrebarskom ili Samoboru.

Web shop

Želimo stvoriti novu dizajnersku priču, uljepšati i obogatiti svaki ugostiteljski interijer!

Naša priča

S dizajniranjem ugostiteljskih interijera započeli smo iz vlastite potrebe kada smo osmišljavali interijer vlastititog ugostiteljskog objekata. Naš dizajn sjedećih i lounge garnitura postao je veoma dobro prihvaćen i hvaljen. Svaki interijer je priča za sebe, a male intervencije u tekstilu, fotografijama, rasvjetnim tijelima i rasporedu garnitura mogu svaki interijer učiniti jedinstvenim.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Naša vizija

Naše proizvode dizajniramo imajući u vidu poruku koju će oni prenositi i atmosferu koju će stvarati u budućem interijeru. Dok smo osmišljavali našu prvu liniju inspiriranu Kubom želja nam je bila da u konačnici stvorimo interijer koji će svojim korisnicima pružati osjećaj opuštenosti, ležernosti i udobnosti.

Pravila privatnosti