Pastelni akvarel za proljeće 2018

Novi_jastuk_white_bg_image

O UZORCIMA I TKANINAMA

Moram priznati da sam se i osobno nadala da će izbor pasti na prekrasnu tkaninu “Aquarel“, dok ste aktivno sudjelovali u nagradnoj igri koju smo organizirali putem naše službene Facebook stranice. Odlučiti se između 4 ponuđena uzorka tkanina nije bilo lako jer svaka tkanina priča svoju priču, svaka je unikatna na svoj način, a ponudili smo Vam da birate između:

Aquarel – prekrasne tkanine apstraktnog cvijetnog uzorka koja će podignuti svaki prostor,
Floreal – tkanina nježno-plavog cvijetnog uzorka, ja bi ju svakako preporučila za balkone i vrtove,
Hawai – tkanina s motivom palminog lišća, u potpunosti prikladno za beach barove,
Patchwork – razigrana tkanina s patchwork uzorkom, za razigrane i kreativne prostore.

Tkanina “Aquarel”, koja je dobila najveći broj vaših glasova, je doista dobar odabir. Tkanina je vrlo kvalitetna, izrađena od 100% poliestera ugodnog za kožu, težine 350gr/m2, s vodootpornim nanosom, idealna je za izradu jastuka i tapeciranje namještaja, a može se prati na 30 stupnjeva. Ako Vam se ne pere doma, vrlo jednostavno ju odnesete u kemijsku čistionicu i oni će sve tamo riješiti.
Također, vrlo lako se kombinira s drugim materijalima, pa je tako odlična kombinacija uz tkaninu koju nudimo u našoj standardnoj ponudi.

Kupcima HB design dvosjeda svako bi preporučili dodatnu nabavu Aquarel jastučnica jer će one oplemeniti i novom energijom obogatiti Vaše lokale i terase.

Do sljedeće nagradnjače, puno pozdrava!
Marijana