Želite opremiti ugostiteljski objekt ili unaprijediti svoju proizvodnju?

Pogledajte kako proizvodi nastali razvojem tehnologije mogu poboljšati Vaše poslovanje.

  • Distributeri Cogil tvrtke

    Tvrtka Cogil već je 30 godina inozemni lider u dizajniranju i proizvodnji industrijskih linija, linija za procesiranje i pakiranje hrane
  • Prepoznata kvaliteta

    Vlastiti profesionalni timovi razvijaju rješenja visoke kvalitete uz 2 godine garancije i osiguranu tehničku podršku
  • Pouzdani partneri

    Za svoje klijente surađujemo s brandom OSP INOX koji je kvalitetu svoje proizvodnje potvrdio bogatim iskustvom na inozemnom tržištu

Kvalitetni uređaji za ugostiteljstvo

Odlučili ste se za poslovni poduhvat? Imate u planu obnoviti postojeću kuhinjsku opremu? U našoj ponudi možete pronaći sve što Vas zanima.

Proizvodnja prehrambenih proizvoda

Imate malo obiteljsko gospodarstvo i treba Vam oprema kojom ćete ostvariti veću produktivnost rada i bolje ekonomske učinke? Pronađite rješenje.

Proizvodnja kozmetičkih proizvoda

Bavite se proizvodnjom kozmetike i želite unaprijediti svoje poslovanje. Kontaktirajte nas i saznajte kako Vam mi možemo u tome pomoći.

Rješenja za veliku pogonsku proizvodnju

Tvrtka Cogil ima 30 godina iskustva u projektiranju i proizvodnji rješenja za velike proizvođače. Na raspolaganju smo Vam za Vaše upite.

Profesionalna kuhinjska oprema

Cjelokupni ugostiteljski asortiman vrhunske talijanske kvalitete obuhvaća termičku i rashladnu opremu, male kuhinjske uređaje, neutralnu opremu, strojeve za pranje suđa i čaša.

Profesionalni strojevi za malu proizvodnju visoke kvalitete

Ponuda profesionalnih strojeva obuhvaća: profesionalne inox pumpe, punilice maslinovog ulja i drugih polu gustih tekućina, profesionalne inox čepilice, etiketirke, strojeve za preradu maslina i proizvodnju maslinovog ulja - idealne za male proizvođače, strojeve za prehrambene proizvode, strojeve za kemijske proizvode (kozmetika, farmaceutika, detergenti, sapuni, šamponi, sredstva za dezinfekciju).

Proizvodna rješenja i postrojenja

Ono po čemu je tvrtka Cogil izgradila svoj brend jest izuzetno sofisticirana oprema za proizvodnju sokova i sirupa, postrojenja za proizvodnju umaka, procesiranje tekućih jaja, postrojenja za rukovanje i pakiranje mlijeka i mliječnih proizvoda te proizvodnju sladoleda.

Pronađite rješenje

Provjerite našu ponudu i u suradnji s našim stručnjacima pronađite najbolje rješenje.

Provjerite kvalitetu

Uvjerite se u provjerenu kvalitetu proizvoda koji će poboljšati Vaš proces proizvodnje.

Unaprijedite poslovanje

Iskoristite razvoj tehnologije i nova dostignuća i unaprijedite svoj proces proizvodnje.

Imate pitanje za naš tim?

Obratite nam se s povjerenjem i u kratkom roku saznajte odgovore na svoja pitanja.