Pravila privatnosti i opći uvjeti poslovanja

I. Privatnost

Havana Bar j.d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice. Podatke iz procesa kontaktiranja i ispunjavanja upitnika, te ostale podatke o korisniku, Havana Bar j.d.o.o. neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Havana Bar j.d.o.o. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke Havana Bar j.d.o.o. koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Havana Bar j.d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Havana Bar j.d.o.o. vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova.

Havana Bar j.d.o.o. pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom ispunjavanja kontakt forme ili ispunjavanja upitnika. Havana Bar j.d.o.o. koristi vaše e-mail adrese u svrhu pružanja usluga, za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Havana Bar j.d.o.o. koristi podatke poput: ime, prezime, broj telefona, adresa, preferencije, interesi i sl. isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istraživačkih podataka koje nam koriste da budemo još bolji u poslu kojega obavljamo za vas.

II. Izjava o odricanju odgovornosti

Havana Bar j.o.o. NE garantira za ažurnost, točnost, potpunost i pouzdanost sadržaja web stranice. Jedino što garantiramo je da ćemo dati sve od sebe kako bismo Vam omogućili zanimljive i korisne informacije.

Havana Bar j.d.o.o., njezini direktori, zaposlenici i suradnici neće odgovarati za bilo koju Vašu poslovnu odluku ili akciju koju ste učinili na temelju informacija, novosti, mišljenja ili bilo kojeg drugog materijala objavljenog kroz naše sadržaje i usluge.

Havana Bar j.d.o.o. nije i ne može biti odgovoran za sve vaše eventualne odluke o poslovanju, koje ste poduzeli na temelju informacija dostupnih na web stranici.

Sva mišljenja, stavovi i zaključci izneseni od strane autora na web stranici su isključivo njihovi privatni i kao takvi ne moraju nužno predstavljati mišljenja, stavove i zaključke institucija u kojima autori rade.