Prednosti drvenog namještaja


5 stvari koje niste znali o prednostima namještaja izrađenog od hrastovog drveta

havaana-bar-samobor-3-

Prirodnost. Drvo je savršen materijal u biološkom smislu. Moderno doba, ubrzan životni ritam u konačnici su pridonijeli tome da se čovjek ponovo vraća prirodi i njezinim ljepotama. Čovjek se voli okružiti prirodom u svakom njezinom obliku radi postizanja izgubljenog sklada uslijed suvremenog načina života. Prirodni materijali dobivaju ponovo na svom značaju jer doprinose čovjekovom zdravlju i unapređuju životni standard.

Dugotrajnost. Hrastovo drvo posjeduje jako dobre tehničke karakteristike što mu osigurava dugačak vijek trajanja i vrlo dobru postojanost na vanjske uvjete. Kad jednog dana poželite nešto promijeniti u Vašem interijeru biti će dovoljno da promijenite dekor pa ćete uz minimalnu investiciju dobiti sasvim novi doživljaj.

Održavanje. Namještaj od hrastovog drveta ne zahtijeva posebnu njegu. Ukoliko se nalazi u sklopu vanjske tarase i pod utjecajem je sunca, vlage i kiše, potrebno je prefarbati ga jednom godišnje. Ukoliko je namještaj dio unutarnjeg interijera, izostati će potreba za farbanjem, a održavanje će biti vrlo jednostavno jer drvo kao materijel odbija prašinu.

Toplina. Nikakav materijal u kombinaciji s drugim detaljima neći Vam pružiti onaj poznati osjećaj topline doma i udobnosti kao što može učiniti drvo. Drveni namještaj omogućuje ugodan boravak u svakom ambijentu.

Elegancija. Karakteristike hrastovog drveta omogućuju vrlo dobru obradu i postizanje visokog stupnja elegancije i estetike.

Upravo Vam novi hrvatski brend Havana Bar Design donosi originalni koncept uređenja unutarnjih i vanjskih prostora koji objedinjava sve navedene karakteristike i donosi novu ponudu lounge i barskih garnitura čiji je dizajn inspiriran dalekom i jedinstvenom Kubom.