Havana Bar Design – koncepti uređenja inspirirani Kubom

setting3_edit_2

Ukoliko razmišljate o novom konceptu uređenja Vašeg ugostiteljskog objekta ili terase, ponuda brenda Havana Bar Design mogla bi Vam dati korisne smjernice i savjete.

Proizvodnja cjelokupnog asortimana ovog novog brenda je bazirana na obradi masivnog drveta, hrasta visoke kvalitete i suhoće. Proizvodnja nije industrijska i čitav se proizvodni proces najvećim dijelom odvija kroz ručni rad. Trenutno kupci mogu birati između dvije kolekcije proizvoda: Havana Rustic Collection i Havana Smart Collection. Havana Rustic Collection je serija za interijere i eksterijere, od masivnog drva, rustikalne obrade, dok je serija Havana Smart Collection nova ekskluzivna linija namještaja isključivo za unutarnje prostore od masivnog drva i visokog stupnja obrade.

Posebnost brenda Havana Bar Design je u tome što se kompletan asortiman namještaja proizvodi od starih hrastovih greda iz napuštenih drvenih kuća pa tako svi proizvodi imaju svoju povijest i svoju priču. Proizvodnja Havana Bar Design asortimana počiva na načelima ekološke održivosti jer koristi postojeću drvenu sirovinu, reciklira je, i ponovno stavlja u funkciju, bez dodatne sječe i ekspoatacije šumske građe.  Havana Bar Design je prijatelj šuma!

Jastuci za dvosjede i fotelje se proizvode od najkvalitetnije spužve. Za donji jastuk koristi se spužva specifične gustoće 30kg/m3, a za gornje jastuke sjeckana spužva. Jastučnice se šivaju od kvalitetnih i modernih tkanina i dolaze sa zip zatvaračem kako bi se mogle jednostavno skidati i prati.

Kombiniranjem elemenata postiže se makismalna prilagodljivost u prostoru. Također, postižete dojam dinamičnosti i organizirane zaigranosti. Uz malo mašte, Vaš uslužni prostor može izgledati sasvim drugačije ujutro ili navečer, ovisno o programu kojeg nudite Vašim gostima.

Havana Bar Design koncept idealan je ne samo za unutarnje prostore, već i za terase ugostiteljskih objekata i barove na plaži. Uz ovaj koncept sigurno nećete ostati nezapaženi!